onsdag 2 februari 2011

buskism


nu om min religon eller livssyn som man oxå kan säga

man ska se livet som en film. den ska kunna vara i alla skangrar. de finns bara en "gud" om någon som har betytt jätte mycket för dig har antingen glidigt ifrån eller har dött.
du får äta vad som helst.
en person ska kunna få göra abort om den vill de och den ska även kunna få dödshjälp. om personen i fråga mår riktigt dåligt far den ta sitt eget liv. men då måste personen säga till sina anhöriga att den tänker göra de och iså fall varför.
Homofober är någonting som inte är okej i denna livssyn/religion.
efter döden så återuppstår du som en annan person och de gör du hela tiden.
könen är lika mycket värda och de ska vara ett jämnställt samhälle. alkohol kan vara okej i en liten mägnd efter du har fyllt arton. men du ska inte riskera att bli full.
droger ska inte förekomma.
personen får själv bestämma va som ska göras med kroppen efter den har avlidigt.
hälsa är jätte viktigt inom buskism, man ska känna nöjd med sig själv och gilla att träna regelbundet. men att träna är inte de viktigaste i buskismen. de är att du som indevid ska kunna må så bra som möjligt.
funktionshinder ska inte betyda någonting. om en person har de ska man behandla den precis som alla andra. de är inte märkligt att någon är annorlunda enligt buskister.

buskismen har inget tempel eller någon byggnad där alla samlas och ber de bestämer man själv när och hur.


aa de e min nya livsstil. juste även fast man har de svårt ska man försöka att vara på topp och man ska alltid försöka att hjälpa dem man älskar.

hoppas någon gillar den


här kommer symbolen för buskism


1 kommentar:

  1. nåra saker är mindre bra annars skulle jag kunna vara med//
    du vet nog säkert vem jag e:D<3

    SvaraRadera